شلوار مردانه

ارسال عمده به آذربایجان شرقی

پوشاک ایلیا، تولید کننده انواع شلوار مردانه جهت ارسال عمده به استان آذربایجان شرقی می باشد. فروشندگان پوشاک مردانه، به دنبال مرکزی مطمئن حهت خرید شلوار مردانه می باشند. این مرکز جایی است که شلوار باکیفیت بالا را با قیمت مناسب به فروش برساند.

به منظور هدف بالا شما می باید به طور مستقیم با تولیدکننده در ارتباط باشید. بنابراین پوشاک ایلیا، به سبب تولیدی بودن، مرکز مناسبی جهت خرید عمده در استان آذربایجان شرقی می باشد.

ارسال عمده شلوار مردانه پارچه ای به آذربایجان شرقی

پوشاک ایلیا، متخصص در تولید و فروش عمده شلوار پارچه ای در آذربایجان شرقی می باشد. چنانچه شما نیز به دنبال مرکزی مناسب جهت فروش عمده شلوار پارچه ای مردانه هستید، با پوشاک ایلیا، تماس بگیرید.

یکی از مواردی که در انتخاب شلوار مردانه مهم است، نوع پارچه می باشد. پارچه های زیادی وجود دارند که با آنها شلوار مردانه، دوخته می شود. هرکدام از این پارچه ها، جنس و کیفیت متفاوتی دارند.

انواع پارچه های شلوار مردانه

پارچه های شلواری مردانه انواعی از جمله پارچه فاستونی، کتان، کجراه و جین دارند. هرچند که همه این موارد به عنوان پارچه شناخته می شوند، ولی معمولاً منظور از شلوار پارچه ای چیز دیگری است.

به طور مثال شلوارهای جین یا کتان نیز پارچه هستند، ولی به عنوان شلوار پارچه ای شناخته نمی شوند. معمولاً مراد از شلوار پارچه ای، شلواری است که از پارچه های فاستونی ساخته شده اند.

در ادامه به معرفی پارچه های فاستونی در تولید شلوار مردانه می پردازیم.

پارچه فاستونی

پارچه فاستونی، یکی از انواع پارچه هایی است که از آن شلوار مردانه می دوزند.

تعریف پارچه فاستونى:

نام این پارچه از نام شهر بوستون گرفته شده است. این نوع از پارچه ابتدا در شهر بوستون آمریکا تولید می شده است. به همین جهت به آن بوستونی می گفته اند. تلفظ بوستون در زبان روسی فاستون می باشد. در ایران تلفظ روسی این شهر رواج یافته و این پارچه به نام فاستونی شناخته شده است.

تعریفهای مختلفی از پارچه فستونی انجام شده است. از مجموع این تعاریف می توان فهمید که پارچه فستونی نوعی پارچه بوده که با الیاف طبیعی حیوانی مثل پشم، یا الیاف مصنوعی یا مخلوطی از هر دو به مرحله تکمیل می رسد.

درصد پشم به کار رفته در پارچه فاستونی، از فاکتورهایی است که کیفیت این پارچه را مشخص می سازد.

پشم الیافی مقاوم دارد و هوای متراکم شده را در خود حفظ می نماید. این عمل موجب می گردد تا بدن را در برابر تغییرات دمای محیط حفاظت نماید. همچنین در تعادل دمای بدن مؤثر بوده و میزان تعرق را کم می نماید.

درصد پارچه پشم در تولید پارچه فاستونی

میزان پشم در پارچه های فاستونی، از مهمترین فاکتورهایی است که کیفیت این پارچه ها را مشخص می نماید.

پارچه های فاستونی با درصدهای متفاوتی تولید و روانه بازار می شوند:

  • درصد ۴۵ به ۵۵
  • درصد ٢۵ به ٧۵
  • درصد ٢٠ به ٨٠
  • درصد ١٠ به ٩٠

منظور از درصدهای بالا بدین گونه است که عدد کمتر میزان پشم را مشخص می نماید. به طور مثال 10 به 90 به این معنی است که در این نوع از پارچه، 10 درصد پشم وجود دارد. به همین سبب، بهترین پارچه فاستونی همان 45 به 55 می باشد.

مزیت استفاده پشم در پارچه فاستونی:

همانگونه که قبلاً بیان کردیم، میزان پشم، یکی از فاکتورهای مهم در کیفیت پارچه های فاستونی می باشد.

پشم از الیاف طبیعی ( حیوانی ) به شمار می رود که از پشم گوسفندان با نژادهای گوناگون بدست می اید.

پشم از الیاف مقاوم به شمار می رود. از آنجا که هوا متراکم شده را در خود حفظ می کند، باعث می شود بدن فرد را بپوشاند. این عمل بدن را در برابر تغییرات دمای محیط محافظت کرده و موجب می شود تا اثر کمتری بپزیرد. این امر در حالت تعادل دمای بدن و میزان تعرق تأثیر خوبی دارد.

این نوع از الیاف، رنگ پذیری عالی دارد. عایق صدا، مقاوم در برابر اشتعال و عبور دهنده امواج ماوراء بنفش می باشد. هر کدام از این عوامل در راحتی و سلامتی فرد نقش به سزایی دارد.

پارچه شبه فاستونی

این پارچه ها شبیه به فاستونی هستند ولی یک فاستونی واقعی به شمار نمی روند. نام دیگر این پارچه ها، طرح فاستونی می باشد.

پارچه شبه فاستونی یا طرح فاستونی به گروهی پارچه هایی گفته می شود که درصد پشم آنها صفر است. این پارچه ها از پلی استر و با الیاف مصنوعی تکمیل شده اند.

کارخانه های زرین فاستون نجف اباد اصفهان، مه فاستون، کوکما، دنا، اندیکو و تهران جامه از جمله کارخانجات فعال در این زمینه می باشند.

بنابراین می توان گفت که پارچه های زرین، عتیق، مه فاستون، کوکما، دنا، اندیکو، تهران جامه و… از انواع شبه فاستون می باشند.

تولید پارچه های  فاستونی در ایران

نخستین پارچه هایی که در ایران تولید می شده اند، فایتونی بوده اند. کارخانه فاستونی بافی وطن در شهر اصفهان گواه این مطلب است. این کارخانه از پیشگامان عرصه صنعت تولید و تکمیل فاستونی بوده است.

خوشبختانه ایران در بحث تولید پارچه های فاستونی روز به روز پیشرفت کرده و در تولید پارچه فاستونی زبانزد است.

برندهای معتبر پارچه های فاستونی در ایران عبارتند از: مطهری، مقدم، عالیجناب، ایران مرینوس، طوس، کوکما و جامعه و… بسیاری برند معتبر دیگر اشاره کرد.

تولیدات پارچه های فاستونی در ایران با توجه به تنوع طرح و رنگ پاسخگوی همه سلیقه ها برای انتخاب این پارچه می باشد.

پارچه فاستونی خارجی:

متأسفانه با وجود بهترین پارچه های فاستونی ایرانی باز شاهد وجود فاستونی های خارجی به خصوص چینی در بازار خرید شهر های مختلف هستیم.

پارچه فاستونی انگلیسی و پشم بافی ایتالیا از پارچه هایی است که معمولاً خواهان خاص خود را دارد. طرفداران کالاهای لوکس خرید پارچه های خارجی را بر فاستونی درجه یک داخلی ترجیح می دهند.

بعضی از پوشاک برند ایرانی نیز با توجه به متد و منسوجات کشورهای اروپایی به خصوص ایتالیا، فرانسه و بریتانیا برنامه ریزی کاری دارند.

اما در مجموع فاستونی ایرانی انتظارات مصرف کننده و تولیدی پوشاک و البسه را به بهترین نحو ارضا کرده است.

1) ارسال عمده شلوار ثمین به سراسر کشور

شلوار ثمین یکی از انواع شلوارهای پارچه ای مردانه است. شلوار ثمین از یک سو ارزان قیمت و از سوی دیگر کارکن می باشد. همین امر موجب شده تا خریدارن زیادی در سراسر کشور داشته باشد. اگر شما نیز به دنبال خرید عمده شلوار ثمین هستید، با کارشناس فروش پوشاک ایلیا تماس بگیرید.

 

فروش عمده شلوار پارچه ای

پارچه شلوار ثمین

 نام شلوار ثمین، از نام پارچه آن گرفته شده است. شلوار ثمین به شلواری گفته می شود که با پارچه ثمین آماده شده است. این شلوار می تواند مدلها و طرحهای مختلفی داشته باشد.

پارچه ثمین یکی از مشهورترین برندها در کلاس پارچه های شبه فاستونی و ارزان قیمت به شمار می آید. این پارچه در میان تولید کنندگان پوشاک طرفداران بسیاری دارد.

پارچه‌ی ثمین یکی از پارچه‌های شبه فاستونی می باشد. پارچه های شبه فاستونی به پارچه هایی گفته می شود که فاقد الیاف پشم هستند. علت ارزان قیمت بودن این پارچه ها نیز همین است. تهیه الیاف پشم در مقایسه با پلی استر بسیار گران تمام می شود.

فایده استفاده از شلوار ثمین

مهمترین فایده استفاده از شلوار ثمین، قیمت ارزان آن است. این شلوار در مقایسه با شلوارهای پارچه‌ای فاستونی، قیمت ارزانی دارد.

ارزان بودن، این شلوار به معنای بی کیفیت بودن آن نیست. اگر این شلوار با دوخت عالی، تولید گردد، شلواری بسیار باکیفیت است.

فایده‌ی دیگر این شلوارها، کارکرد طولانی آنها است. به قول تولیدکنندگان پوشاک مردانه، شلاق‌خور خوبی دارند. به این معنی که این شلوارها را می توان چندین سال بشویید و بپوشید. این شلوارها آب نمی روند، تل نمی شوند، رنگ آنها نمی رود.

در کنار این خوبی‌ها باید مواظب آتش باشید. این شلوارها در مقابل آتش، بخاری و… به سرعت از بین می روند.

2ـ ارسال عمده شلوار زرین به سراسر کشور

شلوار زرین نیز همانند شلوار ثمین، می باشد. می توان گفت این دو شلوار پارچه ای از جمله شلاوار های ارزان و کارکن می باشند.

تفاوت آنها در کارخانه ساخت پارچه این دو شلوار است.

یکی از شلوارهای پارچه ای که پوشاک ایلیا تولید می نماید، شلوار زرین است.

3ـ ارسال عمده شلوار مطهری به سراسر کشور

شلوار مطهری، یکی از بهترین انواع شلوارهای پارچه ای است. این شلوار برخلاف شلوارهای زرین و ثمین، قیمت بالایی دارد. به همین سبب خریدعمده آن نیاز به دقت بیشتری دارد.

 

پارچه مطهری، از بهترین پارچه ها
پارچه مطهری، از بهترین پارچه ها
نمایی از کارخانه پارچه مطهری
نمایی از کارخانه پارچه مطهری

 

آشنایی با پارچه جهت تولید شلوار مطهری

تفاوت اصلی شلوار مطهری با سایر شلوارها، نوع پارچه است. پارچه مطهری یکی از انواع پارچه فاستونی می باشد. به زبان ساده، پارچه ای که با الیاف طبیعی حیوانی مثل پشم، یا الیاف مصنوعی یا مخلوطی از هر دو به مرحله تکمیل می رسد، فاستونی می باشد.

فایده استفاده از پشم در پارچه فاستونی

یکی از مهمترین فاکتورهایی که میزان مرغوبیت پارچه فاستونی را نشان می دهد، میزان پشم است. فاستونی خوب و درجه یک، درصد پشم به کار رفته در آن بیشتر است.

پشم از الیاف طبیعی به شمار می رود که از پشم گوسفندان با نژادهای گوناگون بدست می آید.

پشم از الیاف مقاوم به شمار رفته و از آنجا که هوا متراکم شده را در خود حفظ می کند باعث می شود بدن فرد پوشنده در برابر تغییرات دمای محیط اثر کمتری بپزیرد که این امر در حالت تعادل دمای بدن و میزان تعرق تاثیر خوبی دارد.

این نوع از الیاف علاوه بر ان که در بحث نساجی رنگ پذیری عالی دارد عایق صدا، مقاوم در برابر اشتعال و عبور دهنده امواج ماورا بنفش می باشد که هر کدام از این عوامل در راحتی و سلامتی فرد نقش بسزایی دارد.

ارسال عمده شلوار مردانه جین به آذربایجان شرقی

پوشاک ایلیا، علاوه قبر شلوارهای پارچه‌ای، اقدام به ارسال عمده شلوار جین به سراسر کشور نموده است.

تاریخچه شلوار جین

شلوار و لباس جین در ایران و هر کشور دیگری طرفداران خاصی دارد. لی و لیوایز نام برندهایی از شلوار جین هستند. به همین سبب تاریخچه جین، همان تاریخچه لی و لیوایز محسوب می گردد.

هر کسی جین نمی‌پوشد و تمایلی به جین پوشی ندارد. ولی جین پوشها دوست دارند کمی درباره تاریخچه این شلوار بدانند.

نام شلوار جین

جین نام نوعی پارچه کتانی با بافت راه‌راه و ضخیم است که به پارچه دِنیم (Denim) نیز شناخته می‌شود.

اگرچه همه‌گونه لباس از جنس جین وجود دارد، ولی پارچه جین عمدتاً برای دوخت شلوار به کار می‌رود. در ایران در لفظ عوام به “جین”، “لی” هم گفته می‌شود که در حقیقت لی نام یک نشان تجاری یا برند است.

واژه جین یا جینز (Jeans) از واژهٔ فرانسوی bleu de Gênes به معنی (آبی ازجنوای ایتالیا) آمده است.

جین مبدا فرانسوی و هندی دارد و برای نخستین بار لباس “ملوانان” از این جنس تهیه شد. ولی تنها در دهه ۱۹۵۰ بود که استفاده از این نوع شلوار ابتدا در میان نوجوانان و سپس در میان همه مردم شایع شد.

قدیمی‌ترین مارکهای جین

قدیمی‌ترین مارک‌های شلوار جین، لی، لیوایز و رانگلر می باشند. شلوار‌های جین معمولا آبی رنگ هستند. این شلوار‌ها با نیل به این رنگ درمی‌آیند.

در حالی که تنها چند گرم نیل برای رنگ کردن یک شلوار لازم است، سالانه بیش از ۲۰ میلیون تن نیل در این صنعت مصرف می‌شود.

مخترع شلوارهای لیوایز

استراوس که یک تاجر خبره بود با دیدن این محصول جدید، بلافاصله پیشنهاد ژاکوب را پذیرفت. در بیستم ماه مه سال ۱۸۷۳، این دو نفر حق امتیازی به شماره ۱۳۹,۱۲۱ را در آمریکا به نام خود ثبت کردند. این تاریخ امروزه به عنوان تاریخ تولد رسمی بلوجین شناخته شده است.

رنگ نیلی به دلیل تیرگی دیرتر کثیف می‌شد و برای لباس‌های کار نیز انتخاب بهتری بود. مهم‌ترین و پرطرف‌دارترین رنگ در میان مردم بود. لوی استراوس، ژاکوب را به عنوان سرپرست تولید این شلوار‌های جدید در شرکت خود استخدام کرد.

این شرکت تا سال ۱۸۷۵ به تولیدات خود ادامه داد و دو کارخانه دیگر در سانفرانسیسکو راه اندازی کرد.

پارچه‌های کتان برای دوخت این شلوار‌ها از یکی از معروفترین کارخانه‌های پارچه سازی منچستر تامین می‌شد. در مدت زمانی کوتاه، تمام کارگران از این شلوار‌های جدید استفاده می‌کردند.

قیمت یک دست لباس کار با دوام تولید شرکت لوی استراوس ۱.۲۵ دلار بود، رقمی کاملا باور نکردنی. حق امتیاز این محصول تا بیست سال منحصراً در اختیار شرکت استراوس بود.

در سال ۱۸۹۰ این شلوار‌ها مدل ۵۰۱ نام گرفت که هنوز هم با این نام در بازار به فروش می‌رسد. با به پایان رسیدن حق انحصار این محصول، بسیاری از کارخانجات تولید پوشاک از این محصول پرطرفدار شرکت لوی استراوس کپی برداری کردند.

تا سال ۱۹۵۰ دانش آموزان دبیرستانی به عنوان اعتراض به بزرگتر‌ها که این شلوار‌ها را نمی‌پوشیدند و برای اینکه متفاوت‌تر به نظر برسند، شروع به پوشیدن این شلوار‌ها کردند. در سال ۱۹۷۰ شلوارجین بیش از همیشه طرفدار پیدا کرد. از زمانی که مردم لغت لیوایز (Levi’s) را برای این شلوار‌ها به کار بردند، شرکت لوی استراوس نیز این لغت را به عنوان علامت تجاری اش ثبت کرد.

پوشاک ایلیا، ارسال انواع شلوار جین به سراسر کشور

استفاده از شلوار جین به روایت تاریخ

استفاده از شلوار جین تحولاتی در طول تاریخ داشته است.

قرن هجدهم: استفاده از پارچه کتانی در کشاورزان

در قرن هجدهم، با رونق گرفتن کشاورزی، کارگران برای کار در مزرعه لباس‌های جین می‌پوشیدند. شلوار جین استحکام بیشتری داشت و به آسانی از بین نمی‌رفت. برای محکم‌تر شدن نقاطی از شلوار که زودتر دچار پارگی دوخت می‌شدند از نوعی پرچ استفاده شد.

قرن نونزدهم: استفاده در معادن طلای کالیفرنیا

کارگران معادن طلای کالیفرنیا به لباس‌هایی با دوام و محکم نیاز داشتند. برای اولین بار در سال ۱۸۵۳ شخصی به نام استراوس تولید انبوه لباس کار با مشخصات فوق را شروع کرد.

سال ۱۹۳۰

گاوچران‌ها در اکثر فیلم‌های وسترن شلوار جین به پا داشتند. این کار باعث رواج شلوار‌های جین در آن سال‌ها بین مردم شد.

سال ۱۹۴۰

در زمان جنگ دوم جهانی، سربازان آمریکایی شلوار جین می‌پوشیدند. بعد از جنگ تولید کننده‌های معروف پوشاک از قبیل: رانگلر (wrangler) و لی (lee) شروع به رقابت با لوی (levi) برای در دست گرفتن بازار جهانی کردند.

سال ۱۹۵۰

شلوار جین با تبلیغات تلویزیونی و فیلم‌ها بین نسل جوان رایج شد. (جیمز دین در فیلم شورش بی دلیل) پوشیدن این شلوار‌ها سمبل طغیانگری بین نسل جوان بود.

سال‌های – ۱۹۷۰۱۹۶۰: هیپی‌ها و جنگ سرد

مدل‌های مختلف شلوار جین به بازار آمد. جین‌های گل دوزی شده و جین‌های رنگی. در کشور‌های غیر غربی جین به عنوان سمبل فساد غرب تبدیل شده بود.

سال ۱۹۸۰ و پس از آن

جین به لباس مد روز تبدیل شد. طراحان معروف لباس شروع به طراحی مدل‌های مختلف جین با مارک‌های اختصاصی خود کردند. فروش جین دائماً رو به افزایش بود.

تکامل استفاده شلوار جین

همانگونه که گفته شد، شلوا‌های جین در ابتدا فقط توسط کارگران پوشیده می‌شدند. در این زمان، زیپ شلوار‌های جین مردانه در قسمت جلو و زیپ شلوار‌های زنان در قسمت راست شلوار قرار داشت.

در دهه ۱۹۶۰، هم شلوار‌های مردانه و هم شلوار‌های زنانه دارای زیپ در قسمت جلو بودند.

تصاویر قدیمی نشان می‌دهند که در دهه‌های قبل از اینکه این شلوار‌ها تبدیل به پوشاک رایج شوند، بسیار گشاد دوخته می‌شدند.

پس از اینکه جیمز دین آن‌ها را طی فیلم “شورش بدون دلیل” معروف ساخت، پوشیدن شلوار جین به عنوان روحیه ماجراجویی نوجوانی در دهه ۱۹۵۰ مطرح گشت.

به همین دلیل، برخی اوقات پوشیدن این شلوار‌ها در سالن‌های تأتر، رستوران‌ها و یا مدارس ممنوع می‌گشت.

در دهه ۱۹۶۰، پوشیدن شلوار‌های جین مقبول‌تر گشت و در دهه ۱۹۷۰ این نوع شلوار‌ها تبدیل به پوشش عادی و رایج در آمریکا شده بودند.

ورود شلوار جین به ایران

شلوارهای جین، بیشتر با مارک «لی» وارد ایران می‌شدند. به همین دلیل شوار جین در ایران به اسم لی شناخته می‌شد. پوشیدن شلوار جین در کشور در دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی بیشتر همه‌گیر‌تر شده و در سال‌هایی (بین ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۵) به مد اصلی پوشاک در کشور تبدیل شده بود.

در عکس‌های قدیمی و مجلات آن روز‌ها زنان و مردانی را می‌بینید که شلوار‌های جین با پاچه‌های گشاد ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتری از اروپا و آمریکا به تهران وارد می‌شدند، به تن داشتند. شلوار‌هایی که برای خرید آن‌ها بین ۵۰ تا ۱۵۰ تومان پول پرداخت می‌کردند. تاکنون تحقیق جامعی روی پوشاک مدرن و ورود شلوار جین به کشور صورت نگرفته است.

شلوار لی و لیوایز در گیلان

دسترسی آسان به انواع شلوار مردانه در استان آذربایجان شرقی

اگر به دنبال خرید عمده شلوار مردانه در آذربایجان شرقی هستید.

اگر به دنبال مرکزی برای فروش عمده شلوار مردانه در آذربایجان شرقی می گردید.

اگر قصد خریدی عمده و به صرفه دارید.

اگر می خواهید با کیفیت و ضمانت شده خرید نمایید.

اگر نمی خواهید شلوارهای خوب را با قیمت بالا بخرید.

اگر می خواهید سفارش شما در کمترین زمان ممکن به دست شما برسد.

با کالرشناس فروش پوشاک ایلیا تماس بگیرید.

کارشناس فروش: جواد یزدانی

شماره تماس: 09139123735

آشنایی با تولیدی پوشاک ایلیا

پوشاک ایلیا، تولیدکننده انواع پوشاک مردانه می باشد. این مجموعه قصد دارد تا باکیفیت‌ترین پوشاک را با ارزانترین قیمت به فروش برساند.

در راستای این هدف:

1ـ کسب مهارت کافی در خرید پارچه و متریال مناسب: خریدی تخصصی سبب می گردد تا هم باکیفیت خریداری نماییم و هم قیمت بالایی نپردازیم.

2ـ کسب مهارت کافی در طراحی الگو: موجب می گردد تا پوشاکی زیبا و باکیفیت آماده گردد. الگوی مناسب غیر از زیبایی موجب احساس راحتی شده و همچنین سبب حفظ کیفیت پوشاک می گردد.

3ـ کسب مهارت کافی در مراحل تولید: برش مناسب، دوخت مناسب، اتوکاری صحیح و سایر مراحل، نیاز به تخصص کافی دارد. تخصص موجب می گردد تا از یک طرف کیفیت بالا ایجاد گردد و از طرف دیگر هزینه ها، کاهش یابد.

جهت خرید انواع پوشاک مردانه: کت و شلوار، انواع شلوارهای لی، کتان، جین و پارچه ای، پیراهن مردانه، لباس منزل، کاپشن و سایر لباسهای فصل و…

جهت دیدن نمونه ها و کسب اطلاعات بیشتر

با کارشناس فروش تماس بگیرید: 09139123735

سفارش تولید پوشاک مردانه

یکی از زمینه های فعالیت پوشاک ایلیا، عقد قرارداد جهت تولید پوشاک مردانه می باشد.

بسیاری از شرکتها، ادارات، نهادها و سازمانهای خصوصی و دولتی، برای نیروهای خود، لباس سفارش می دهند. پوشاک ایلیا، آماده است تا سفارشات شما را در کمترین زمان، بالاترین کیفیت و کمترین قیمت، آماده نماید.

این مجموعه، پیش از این با اداراتی مانند، شرکت برق، اداره آب، اداره پست، سازمان صدا و سیما و چندین شرکت دولتی و خصوصی کار کرده است. این موضوع سبب شده تا در کنار تخصص لازم، تجربه کافی را کسب نموده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، اطلاع از چگونگی کار و… با کارشناس سایت تماس بگیرید.

شماره تماس: 09139123735

فروش عمده در سراسر کشور

پوشاک ایلیا، فروش عمده‌ی آنلاین و تلفنی را در سراسر کشور شروع کرده است.

اگر نیاز به خریدی عمده، باکیفیت، ارزان دارید با ما تماس بگیرید.

کارشناس فروش جواد یزدانی :09139123735

از پوشاک ایلیا بیشتر بدانیم:

درباره ما

با پوشاک ایلیا در تماس باشید:

تماس با ما

مدیریت فروش: جواد یزدانی 09139123735

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonکارشناس فروش